Lichting 96!

In het weekend van 11 oktober is Pythias een lichting rijker geworden. Gerrit Jan Fokkert en Maud Bosman (nee, niet het zusje van Sven) zijn onze twee nieuwe, enthousiaste Pythianen. Het weekend stond vooral in het teken van traagheid en regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook kende het weekend een aantal hoogtepunten: Gerrit Jan heeft zich verkleed als vrouw, Maud imiteerde een opblaaskrokodil, de kibbeling shift is weer gehaald en iedereen ging tonnetje rond naar huis (met of zonder ondersteuning).

Kerstdiner 2019!

Onbeperkt speciaal bier, wijn, kiezels, en vooral, heel veel Pythianen. Met maar liefst 86 aanwezigen was dit het grootste kerstdiner dat Pythias ooit gekend heeft. Dit jaar hebben wij mogen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht in stadsbrouwerij Stanislaus: op kruipafstand van de Felini’s. Zittend aan biertafels met aan huis gebrouwen bier was dit kerstdiner anders dan we gewend zijn, maar daardoor niet minder leuk en feestelijk. We hebben mogen genieten van twee mooie speeches, een gave promo voor de lustrumreis maar vooral van Eljo zijn jonge spruit (die samen met zijn vader het gat heeft uitgespeeld!). Na alle gezelligheid en alcoholische versnaperingen in de brouwerij was het onmogelijk om alle aanwezigen op één foto te krijgen, maar gelukkig komen er in het nieuwe jaar genoeg kansen om dit wél voor elkaar te krijgen.

Diesweekend 2019!

Vrijdag 15 maart was het weer tijd om de verjaardag van Pythias in te luiden, dit jaar heeft dat plaats gevonden in Sneek! Ondanks de enorme hoeveelheid regen en harde wind zijn de Pythianen in grote getalen op komen dagen. Na een avond in onze accommodatie gevuld met veel spelletjes en overheerlijke Perlenbacher stond er voor zaterdag een puzzeltocht door Sneek op het programma. Ondanks dat sommige teams op zijn gehouden met puzzelen bij de eerste kroeg hebben andere teams toch de tocht weten af te maken, voor hen stond dan ook een heerlijke hoofdprijs te wachten. Nadat iedereen opgewarmd was, is tijdens de ALV bestuur XVIII ingewisseld voor XIX! Uiteraard zijn wij zaterdagavond met zijn allen gaan stappen. Club 1 84 1 was het begin en eindstation van de avond en daarmee ook de afsluiter van het weekend. De echte doorzetters zijn zondag nog het water op gegaan met de poging om de kater te laten waaien.

Kerstdiner 2018

Op de koude zaterdagavond van 15 december hebben Pythianen zich weer vanuit het hele land naar Enschede begeven. Op de prachtlocatie van "BijRozendaal" heeft de KerstdinerCie weer een mooie sfeer en ambiance kunnen creëren. Buitengewoon en actief, met of zonder date, het was weer een prachtig gezelschap. Uiteraard was de avond weer te kort om met alle aanwezigen weer volledig bij te kunnen praten, maar het was zeker weer bekend gezellig. De koud bleef buiten, de drank vloeide rijkelijk en het eten was sensationeel. Om de avond goed af te kunnen sluiten heeft een grote delegatie zich na het diner naar de stad begeven en de Fellini onveilig gemaakt. Hopelijk kunnen we deze avond volgend jaar weer evenaren!  

Lichting 94

In juli 2018 was het al duidelijk. Myrthe Gouma, Rik Breebaart en Teun Biemans waren gevraagd om deel uit te maken van het mooiste dispuut: O.G.D. Pythias. Vanaf de Kick-In 2018 hebben zij met trots hun lichtingsitem gedragen, opdrachten uitgevoerd en bewezen dat zij weer een unieke lichting zijn. De uitvoering ging soms met pieken en soms met dalen, maar met af en toe een extra motivator, kunnen zij sinds 17 november 2018 zichzelf met trots Pythiaan noemen! Gefeliciteerd!  

Lichting 88 & 91

Ondertussen zijn we al twee lichtingen rijker! Op Pythias!  

Nieuwe Pipitaantjes!

Na een heerlijke meeborrel periode hebben we op 12/12/2016 maar liefst vier potentiaal Pythianen verrast door een bezoekje van ons. Otto, Joram, Robin en Inge zullen de komende tijd hun aspiranten periode starten om hopelijk ons dispuut nog een stukje mooier te maken!

© 2020 Pythias

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑