Onbeperkt speciaal bier, wijn, kiezels, en vooral, heel veel Pythianen. Met maar liefst 86 aanwezigen was dit het grootste kerstdiner dat Pythias ooit gekend heeft. Dit jaar hebben wij mogen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht in stadsbrouwerij Stanislaus: op kruipafstand van de Felini’s. Zittend aan biertafels met aan huis gebrouwen bier was dit kerstdiner anders dan we gewend zijn, maar daardoor niet minder leuk en feestelijk. We hebben mogen genieten van twee mooie speeches, een gave promo voor de lustrumreis maar vooral van Eljo zijn jonge spruit (die samen met zijn vader het gat heeft uitgespeeld!). Na alle gezelligheid en alcoholische versnaperingen in de brouwerij was het onmogelijk om alle aanwezigen op één foto te krijgen, maar gelukkig komen er in het nieuwe jaar genoeg kansen om dit wél voor elkaar te krijgen.